<   123456789101112131415161718192021222333435363738393103113123133143153163173183193203213223233   >

Zawody sportowe wolontariuszy Szkolnych Kół Caritas - „Mały wielki sport”

Autor: Admin Dodano: piątek, 08 czerwca 2018 - 09:40

W dniach 6-7 czerwca 2018 r. na terenie Pokamedulskiego Klasztoru w Wigrach odbyły się zawody sportowe dla wolontariuszy Szkolnych Kół Caritas ze szkół podstawowych, gimnazjów i szkół ponadgimnazjalnych. Zostały one poprzedzone zwiedzaniem obiektu i wspólną modlitwą.

229 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Zawody sportowe wolontariuszy Szkolnych Kół Caritas - „Mały wielki sport”' (4226 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

Autor: Admin Dodano: środa, 06 czerwca 2018 - 11:20

1. Uczestnikami konkursu mogą być dzieci uczęszczające do przedszkoli oraz punktów przedszkolnych znajdujących się na terenie miasta Ełku, mieszkańcy Ełku.
2. Zadaniem uczestników konkursu jest wykonanie instrumentu z tworzyw wykorzystywanych w recyklingu (rolki po papierze, butelki plastikowe, pojemniki po jogurcie, sznurek, makulatura, folia, słomki, itp.).
3. Na konkurs można zgłaszać tylko instrumenty wykonane indywidualnie.

175 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Caritas Diecezji Ełckiej ogłasza konkurs plastyczny pod hasłem „Niezwykły instrument muzyczny"' (992 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
XIII Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka

Autor: Admin Dodano: wtorek, 29 maja 2018 - 08:27

1 czerwca Plac Jana Pawła II w Ełku zapełni się dziećmi i młodzieżą. Tego dnia po raz trzynasty Caritas Diecezji Ełckiej organizuje Ogólnopolski Festyn Rodzinny „Bądźmy razem”.

438 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'XIII Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka ' (1743 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Głosowanie czas zacząć

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 14 maja 2018 - 13:40

W ubiegłym tygodniu zakończony został cykl warsztatów edukacyjnych z zakresu promocji. Wzięli w nim udział uczniowie szkół ponadpodstawowych z trzech powiatów woj. podlaskiego: suwalskiego, augustowskiego, sejneńskiego. Podczas zajęć uczestnicy opracowywali koncepcje gadżetów promocyjnych zachęcających do aktywności fizycznej. Gadżety te mają także promować Podlasie jako region Polski wspierający spot, kulturę fizyczną.

193 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Głosowanie czas zacząć' (1444 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Jak przeprowadzić promocję – kogo, czego, gdzie?

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 30 kwietnia 2018 - 18:45

W dniach 27-28 kwietnia w Sejnach odbyło się dwudniowe szkolenie dla młodzieży z zakresu promocji. Podczas pierwszego dnia zajęć poruszono zagadnienia dotyczące organizowania akcji promocyjnych (w tym ich elementów składowych) oraz jej aspektów prawnych.

185 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Jak przeprowadzić promocję – kogo, czego, gdzie?' (1451 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku