Festyn już za nami!

<   111121314151617181920212223242526272829303132333435363738485868788898108118128138148158168178188198208218228238248   >

Autor: Admin Dodano: środa, 06 czerwca 2018 - 11:20

1. Uczestnikami konkursu mogą być dzieci uczęszczające do przedszkoli oraz punktów przedszkolnych znajdujących się na terenie miasta Ełku, mieszkańcy Ełku.
2. Zadaniem uczestników konkursu jest wykonanie instrumentu z tworzyw wykorzystywanych w recyklingu (rolki po papierze, butelki plastikowe, pojemniki po jogurcie, sznurek, makulatura, folia, słomki, itp.).
3. Na konkurs można zgłaszać tylko instrumenty wykonane indywidualnie.

244 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Caritas Diecezji Ełckiej ogłasza konkurs plastyczny pod hasłem „Niezwykły instrument muzyczny"' (992 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
XIII Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka

Autor: Admin Dodano: wtorek, 29 maja 2018 - 08:27

1 czerwca Plac Jana Pawła II w Ełku zapełni się dziećmi i młodzieżą. Tego dnia po raz trzynasty Caritas Diecezji Ełckiej organizuje Ogólnopolski Festyn Rodzinny „Bądźmy razem”.

491 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'XIII Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka ' (1743 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Poprawa standardu Schroniska im. św. Ojca Pio w Ełku

Autor: Admin Dodano: wtorek, 15 maja 2018 - 11:20

Od 14 maja do 31 grudnia 2018 roku w Schronisku im. Św. Ojca Pio w Ełku realizowane jest zadania publiczne pod nazwą Moduł III INFRASTRUKTURA: Dostosowanie placówek świadczących usługi dla osób bezdomnych do obowiązujących standardów realizowanego w ramach Programu Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej „Pokonać bezdomność. Program pomocy osobom bezdomnym”.

110 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Poprawa standardu Schroniska im. św. Ojca Pio w Ełku' (957 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Głosowanie czas zacząć

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 14 maja 2018 - 13:40

W ubiegłym tygodniu zakończony został cykl warsztatów edukacyjnych z zakresu promocji. Wzięli w nim udział uczniowie szkół ponadpodstawowych z trzech powiatów woj. podlaskiego: suwalskiego, augustowskiego, sejneńskiego. Podczas zajęć uczestnicy opracowywali koncepcje gadżetów promocyjnych zachęcających do aktywności fizycznej. Gadżety te mają także promować Podlasie jako region Polski wspierający spot, kulturę fizyczną.

251 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Głosowanie czas zacząć' (1444 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Jak przeprowadzić promocję – kogo, czego, gdzie?

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 30 kwietnia 2018 - 18:45

W dniach 27-28 kwietnia w Sejnach odbyło się dwudniowe szkolenie dla młodzieży z zakresu promocji. Podczas pierwszego dnia zajęć poruszono zagadnienia dotyczące organizowania akcji promocyjnych (w tym ich elementów składowych) oraz jej aspektów prawnych.

243 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Jak przeprowadzić promocję – kogo, czego, gdzie?' (1451 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

Page created in 0,207292 Seconds