Kolonie 2017

Bożonarodzeniowa Choinka dla Papieża

Pomoc dla ofiar przemocy domowej

Autor: Admin Dodano: czwartek, 01 października 2015 - 13:57

Od października prowadzimy zapisy na warsztaty umiejętności wychowawczych mające na celu wzmocnienie umiejętności wychowawczych rodziców poprzez naukę poprawnej komunikacji z dzieckiem; ukazanie metod wychowawczych, które nie są oparte na przemocy; ukazanie sposobów radzenia sobie z negatywnymi emocjami) Uczestnikami warsztatów mogą być matki, ojcowie doświadczający przemocy domowej, a także rodzice, którzy nie są ofiarami przemocy domowej, a borykają się z problemami wychowawczymi. Zajęcia prowadzone będą przez psychologa.

170 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Pomoc dla ofiar przemocy domowej ' (1054 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Wolontariusze z Białorusi nie próżnują…

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 28 września 2015 - 14:59

Na początku lipca szeregi Ełckiego Centrum Wolontariatu Caritas zasiliła grupa 36 nowych wolontariuszy z Białorusi. Przygotowanie merytoryczne, niezbędne do pracy wolontariackiej, zdobyli oni podczas 10-dniowych warsztatów, które odbywały się w Ełku na przełomie czerwca i lipca.

303 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Wolontariusze z Białorusi nie próżnują…' (2714 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
PIELGRZYMKA CARITAS Gdzie to nie byliśmy…………

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 28 września 2015 - 14:59

W dniach 26-27 września w ramach formacji permanentnej Parafialnych Zespołów Caritas, wolontariuszy i przyjaciół Caritas, odbyła się pielgrzymka szlakiem Maryjnych Sanktuariów pod opieką duchową Ks. Jacka Nogowskiego.

266 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'PIELGRZYMKA CARITAS Gdzie to nie byliśmy…………' (9151 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Przeszkoleni wolontariusze

Autor: Admin Dodano: piątek, 25 września 2015 - 13:49

W dniu dzisiejszym zakończyło się szkolenie dla wolontariuszy Ełckiego Centrum Wolontariatu Caritas pt. „Pierwszy kontakt z osobą z zaburzeniami psychicznymi”. Szkolenie obejmowało m. in. następujące zagadnienia: praca z osobą chorą psychicznie oraz jej najbliższym toczeniem, pierwszy kontakt z osobą chorą czy przełamywanie oporu.

366 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Przeszkoleni wolontariusze' (385 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
WSIO BUDE DOBRE!

Autor: Admin Dodano: piątek, 25 września 2015 - 12:19

To tytuł piosenki zaprezentowanej podczas wieczoru kultury ukraińskiej, zorganizowanego w czasie trwania projektu „Polsko – ukraińska współpraca młodzieży”.

281 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'WSIO BUDE DOBRE!' (4345 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   1112131415161626364656667686970717273747576777879808182838485868797107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU