Kolonie 2017

Zbiórka ubrań i zabawek dla Domu Samotnej Matki

Autor: Admin Dodano: środa, 28 lutego 2018 - 12:02

Dnia 27 lutego 2018 r. ks. Eryk Szamatowicz i ks. Grzegorz Kunko przywieźli dary dla Domu Samotnej Matki im. bł. Marianny Biernackiej w Ełku. Ubrania i zabawki dostarczone do ełckiej Caritas to owoc zbiórki zainicjowanej i przeprowadzonej przez kapłanów we wspólnocie parafialnej pw. Św. Apostołów Piotra i Pawła w Węgorzewie.

182 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Zbiórka ubrań i zabawek dla Domu Samotnej Matki' (392 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Obraz „Jezu, ufam Tobie” – lutowe spotkanie o Bożym miłosierdz

Autor: Admin Dodano: piątek, 23 lutego 2018 - 07:25

W czwartek 22 lutego 2018 r. o godz. 16.30 w siedzibie Caritas Diecezji Ełckiej miało miejsce kolejne spotkanie poświęcone tematyce Bożego miłosierdzia. Rozpoczęło się ono konferencją, którą wygłosił ks. Artur Hałucha, prefekt Wyższego Seminarium Duchownego w Ełku.

145 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Obraz „Jezu, ufam Tobie” – lutowe spotkanie o Bożym miłosierdz' (3485 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "TAK, POMAGAM"

Autor: Admin Dodano: czwartek, 22 lutego 2018 - 16:55

Caritas Diecezji Ełckiej zachęca wszystkich do wzięcia udziału w Zbiórce Żywności "TAK, pomagam", która odbędzie się 9 i 10 marca, jest to piątek i sobota na terenie całej Diecezji Ełckiej. W zbiórkę angażuje się wiele miejscowości i parafii, które mają szczytny cel: pomoc drugiemu człowiekowi. Aby było to możliwe, potrzebna jest Państwa pomoc.

260 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "TAK, POMAGAM"' (786 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020 Podprogram 2017

Autor: Admin Dodano: czwartek, 22 lutego 2018 - 09:10

Caritas Diecezji Ełckiej informuje, że można jeszcze korzystać z pomocy żywnościowej w ramach Podprogramu 2017, wystarczy tylko zgłosić się do Opieki Pomocy Społecznej po skierowanie (załącznik nr 5) i dostarczyć je do swojej parafii. Wszystkie szczegółowe informacje umieszczone macie Państwo na plakacie

138 raz(y) oglądano. »»> Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
PODARUJ SWÓJ 1% PODATKU

Autor: Admin Dodano: czwartek, 22 lutego 2018 - 07:20

Przypominamy, że jeżeli jeszcze ktoś z Państwa nie rozliczył się z podatku za 2017 rok i nie przekazał swojego 1 % na konkretny cel to najwyższy czas, aby tego dokonać i poczuć się WIELKIM I WAŻNYM w życiu drugiego człowieka. Wiele osób potrzebujących, chorych i dotkniętych tragedią czeka na wsparcie finansowe, na konkretną pomoc - pomoc właśnie od Państwa.

Anna Rudzińska

NIE CZEKAJ, DZIAŁAJ!

146 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'PODARUJ SWÓJ 1% PODATKU ' (36 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   123456789101112131415161718192021222333435363738393103113123133143153163173183193203213223233243253263273283293303313323   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU

Page created in 1,871976 Seconds