Kolonie 2017

Przekaż 1%
tekst alternatywny

Autor: Admin Dodano: wtorek, 07 czerwca 2016 - 14:01

W środę 1 czerwca odbył się w Ełku Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka. Była to jedenasta już edycja imprezy, jaką co roku Caritas Diecezji Ełckiej organizuje we współpracy z Urzędem Miasta Ełku oraz Partnerem Strategicznym - właścicielem sieci sklepów Biedronka. Jak co roku na Plac Jana Pawła II w Ełku zawitało kilkanaście tysięcy dzieci wraz z rodzicami i opiekunami.

694 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Co to był za Dzień Dziecka! Podsumowanie XI Ogólnopolskiego Festynu Rodzinnego w Ełku' (7349 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Zakończyliśmy kolejny kurs językowy

Autor: Admin Dodano: wtorek, 07 czerwca 2016 - 07:25

11-05-2016 r zakończył się kurs języka niemieckiego, który zorganizowany był przez Caritas Diecezji Ełckiej w ramach projektu „wyjść z szarej strefy”. W kursie trwającym 3 m-ce wzięło udział 15 osób, zajęcia prowadzone były w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 9:00-14:00

222 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Zakończyliśmy kolejny kurs językowy' (2578 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Podziękowanie

Autor: Admin Dodano: wtorek, 24 maja 2016 - 13:47

Caritas Diecezji Ełckiej składa serdeczne podziękowania Rodzinie i uczestnikom pogrzebu ś.p. Mieczysława Dołgoszej za złożone zamiast kwiatów ofiary przeznaczone na Dom Seniora w Ełku

253 raz(y) oglądano. »»> Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 23 maja 2016 - 11:41

Dzięki uprzejmości Pani Elwiry Martyniuk i higienistek stomatologicznych ze Szkoły Policealnej „Medyk” w Ełku dzieci z Punktu Przedszkolnego Caritas "Pod Wesołą Chmurką" odwiedziły gabinet stomatologiczny.

325 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '"Żeby zdrowe zęby mieć trzeba tylko chcieć!" Przedszkolaki kontrolują swoje ząbki' (1744 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Kim chcę być, kiedy dorosnę

Autor: Admin Dodano: czwartek, 19 maja 2016 - 14:28

Każdy w okresie dzieciństwa marzy o tym, kim będzie, kiedy dorośnie. Dzieci z Punktu Przedszkolnego „Pod Wesołą Chmurką” mają także swoje marzenia i plany na przyszłość. Poznają różne zawody, odwiedzając zakłady pracy na terenie miasta. W kwietniu poznały specyfikę zawodu kucharza, kosmetyczki i fryzjerki.

425 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Kim chcę być, kiedy dorosnę' (3509 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   1112131414243444546474849505152535455565758596061626364656667778797107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU