Kolonie 2017

Bożonarodzeniowa Choinka dla Papieża

Czerwiec pełen zabawy i atrakcji

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 04 lipca 2016 - 11:10

Sala zabaw, piknik rodzinny, wizyta w Radiu Bayer Fm i bibliotece oraz animacje z okazji przywitania wakacji wypełniły czas dzieciom z Punktu Przedszkolnego „Pod Wesołą Chmurką”. Zabawy podczas przywitania lata zapewniła animatorka z Centrum Twórczego Rozwoju Dziecka i Rodziny "Zacisze" w Ełku. Największym zainteresowaniem cieszyła się możliwość tworzenia ogromnych i kolorowych baniek mydlanych. Nie zabrakło różnych gier i zabaw, malowania buziek oraz modelowania zabawek z długich balonów.

468 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Czerwiec pełen zabawy i atrakcji' (2220 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Motylki w Radiu Bayer Fm

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 04 lipca 2016 - 11:10

Przedszkolaki z Punktu Przedszkolnego Pod Wesołą Chmurką miały okazję poprowadzić audycję radiową „Ahoj Kapitanie! Kierunek przedszkole!”. Dzieci po raz pierwszy zwiedzały rozgłośnię radiową oraz poznały pracę prezentera.

387 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Motylki w Radiu Bayer Fm' (521 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Dzieci i młodzież odpoczywają już ponad miesiąc czasu

Autor: Admin Dodano: czwartek, 30 czerwca 2016 - 13:54

Dobiega końca trzeci turnus kolonijny dla dzieci i młodzieży polonijnej z Białorusi. Do organizacji pozostał nam jeszcze jeden, w którym udział wezmą młodzi mieszkańcy diecezji mińsko-mohylewskiej.

355 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Dzieci i młodzież odpoczywają już ponad miesiąc czasu' (1990 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Pielgrzymka do Rzymu w Roku Jubileuszowym na kanonizację Matki Teresy z Kalkuty

Autor: Admin Dodano: czwartek, 23 czerwca 2016 - 14:49

- Termin: 31.08 - 07.09.2016
- Transport: Autokar klasy LUX - klimatyzacja, barek, WC, TV
- Noclegi: Hotele **/*** - pokoje 2-3 osobowe
- Cena 1600 zł +25 Euro

385 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Pielgrzymka do Rzymu w Roku Jubileuszowym na kanonizację Matki Teresy z Kalkuty' (3533 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Inwestujemy w placówki pomocowe

Autor: Admin Dodano: piątek, 17 czerwca 2016 - 07:44

Caritas Diecezji Ełckiej pozyskała środki finansowe na realizację zadania pod tytułem „Dom im. św. Ojca Pio w Ełku”. Zadanie realizowane będzie w okresie od 1 czerwca do 31 grudnia 2016 roku w ełckiej noclegowni i domu dziennego pobytu. Adresatami zadania są bezdomni zgłaszający się i korzystający z pomocy świadczonej przez dwie ww. placówki Caritas. Głównym celem realizacji zadania publicznego jest poprawa standardu w Domu im. św. Ojca Pio w Ełku do końca 2016 roku.

76 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Inwestujemy w placówki pomocowe' (810 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   11121313233343536373839404142434445464748495051525354555666768696106116126136146156166176186196206216226236246256266276286296306   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU