Kolonie 2017

Legalna praca w Niemczech

Autor: Admin Dodano: czwartek, 16 czerwca 2016 - 13:24

Caritas Diecezji Ełckiej dysponuje ofertami pracy w Niemczech w charakterze opiekunki osób starszych lub pomocy domowej.

Wymagania:

3768 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Legalna praca w Niemczech' (777 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
UWAGA WYJEŻDŻAJĄCY DO SANATORIUM W TRUSKAWCU!!!!!!! ZMIANA GODZINY WYJAZDU

Autor: Admin Dodano: wtorek, 14 czerwca 2016 - 13:03

Termin wyjazdu: 3.07.2016
Miejsce zbiórki: Ełk - Kuria Diecezjalna, Katedralny 1
Godzina zbiórki: 17.30
Odjazd autokaru: 18.00

Termin wyjazdu: 3.07.2016
Miejsce zbiórki: Warszawa – Dworzec Wileński
Godzina zbiórki: 22.30
Odjazd autokaru: 23.00

215 raz(y) oglądano. »»> Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
WAKACYJNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS DIECEZJI EŁCKIEJ „Tak, POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: środa, 08 czerwca 2016 - 12:45

W dniach 10-11 CZERWCA 2016 roku ( piątek i sobota) Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadza Wakacyjną Zbiórkę Żywności pod hasłem: „Tak, POMAGAM”. Numer zgłoszenia zbiórki to 2016/1748/OR. W akcji biorą udział wolontariusze Szkolnych Kół Caritas, oraz uczniowie ze szkół gimnazjalnych i ponad gimnazjalnych.

282 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'WAKACYJNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS DIECEZJI EŁCKIEJ „Tak, POMAGAM”' (777 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Drogi Księże Darku – Dyrektorze Caritas w Ełku!

Autor: Admin Dodano: środa, 08 czerwca 2016 - 12:44

Przesyłam wielkie gratulacje za wspaniale przygotowany Ogólnopolski Festyn Rodzinny w Ełku z udziałem Pary Prezydenckiej. Muszę powiedzieć, że nie był to Krajowy, ale Światowy Festyn, gdyż w Kamerunie łączyliśmy się przez Internet. Dzięki pracy Caritasu Diecezji Ełckiej rodziny, dzieci i młodzież w Bafoussam w Kamerunie otrzymała dary: słodycze, makaron, ubrania, buty, przybory szkolne i zabawki. Takiego Dnia Dziecka jeszcze nie miały. Dzieci i młodzież była przeszczęśliwa, wyraziła to tańcem, śpiewem i modlitwą za Dobroczyńców. Takiego święta jeszcze nie miały.

311 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Drogi Księże Darku – Dyrektorze Caritas w Ełku!' (1628 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Z wizytą w Wilnie

Autor: Admin Dodano: środa, 08 czerwca 2016 - 12:44

W sobotę, 4 czerwca br., na zaproszenie Caritas Archidiecezji Wileńskiej oraz ks. Andrzeja Bylińskiego wikariusza z par. św. Piotra i Pawła w Wilnie ks. Maciej Gilewski wicedyrektor Caritas Diecezji Ełckiej wraz z wolontariuszki Szkolnego Koła Caritas II Liceum Ogólnokształcącego Izabelą Hinc i Alicją Eliasz wraz z opiekunem, Hanną Gutowską wzięli udział w warsztatach zorganizowanych przez Caritas Archidiecezji Wileńskiej. Głównym powodem naszej wizyty było zapoznanie uczestników pracowników Caritas Wileńskiej ze Szkolnym Kołami Caritas diecezji ełckiej oraz Ełckiego Centrum Wolontariatu.

298 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Z wizytą w Wilnie ' (2011 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   11121222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525363738393103113123133143153163173183193203213223233243253263273283293303   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU

Page created in 0,194752 Seconds