Kolonie 2017

Przekaż 1%
tekst alternatywny

„Ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz…”

Autor: Admin Dodano: wtorek, 25 listopada 2008 - 09:47

Od początku roku szkolnego 2008/2009 Caritas Diecezji Ełckiej realizuje projekt współfinansowany przez Warmińsko-Mazurski Urząd Wojewódzki w Olsztynie. Projekt nosi tytuł „Świetlica miejscem zabaw i nauki” i jest skierowany do dzieci i młodzieży uczęszczających do świetlic w Ełku, Giżycku oraz Piszu. W terminie od września do końca grudnia 2008 roku program zakłada organizację czasu wolnego poprzez zajęcia plastyczno-manualne, lekcje języka angielskiego oraz spotkania indywidualne z psychologiem.

5086 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '„Ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz…”' (2870 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Debata na temat „Wojewódzkiego programu na rzecz osób starszych"

Autor: Admin Dodano: środa, 19 listopada 2008 - 07:58

Caritas Diecezji Ełckiej razem z Federacją Organizacji Socjalnych Województwa Warmińsko-Mazurskiego FOSa zaprasza seniorów oraz wszystkich zainteresowanych tematyką problemów i potrzeb osób starszych na subregionalną debatę poświęconą powyższemu tematowi.
Debata będzie miała miejsce 2 grudnia w godzinach 10.45-14.30 w sali konferencyjnej Urzędu Miasta Ełku. W debacie wezmą udział przedstawiciele wszystkich Ośrodków Pomocy Społecznej subregionu ełckiego oraz organizacji działających na rzecz osób starszych.

2865 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Debata na temat „Wojewódzkiego programu na rzecz osób starszych"' (2322 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
III Ogólnopolska Pielgrzymka Bezdomnych na Jasną Górę

Autor: Admin Dodano: środa, 19 listopada 2008 - 07:38

Kilkuset pielgrzymów zgromadziła 15 listopada w częstochowskim sanktuarium organizowana przez Caritas III Ogólnopolska Pielgrzymka Osób Bezdomnych na Jasną Górę.

3273 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'III Ogólnopolska Pielgrzymka Bezdomnych na Jasną Górę' (5556 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Kwartalne Szkolenie Parafialnych Zespołów Caritas

Autor: Admin Dodano: wtorek, 18 listopada 2008 - 14:13

15 listopada Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadziła trzecie w tym roku, kwartalne szkolenie Parafialnych Zespołów Caritas. Miało ono miejsce w Centrum Pastoralno- Administracyjnym w Ełku oraz w Domu Księży Emerytów w Augustowie.

Parafialne Zespoły Caritas
2355 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Kwartalne Szkolenie Parafialnych Zespołów Caritas' (2237 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
"Podaruj Święta Bożego Narodzenia"

Autor: Admin Dodano: wtorek, 18 listopada 2008 - 07:09

Caritas Diecezji Ełckiej informuje, iż w dniach 21 - 22 listopada 2008 roku (piątek – sobota) w wybranych miastach diecezji ełckiej odbędzie się Bożonarodzeniowa Zbiórka Żywności. Pozyskane produkty za pośrednictwem Parafialnych Zespołów Caritas trafią do najuboższych rodzin z poszczególnych miast i wsi naszej diecezji.

2774 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '"Podaruj Święta Bożego Narodzenia"' (760 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   1112131415161718191101111121131141151161171181191201211221231241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264274284294304314   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU