Kolonie 2017

Przekaż 1%
tekst alternatywny

1 czerwca w Ełku - cóż to był za dzień!

Autor: Admin Dodano: środa, 03 czerwca 2009 - 13:51

Już od wczesnych godzin porannych na Placu Jana Pawła II trwały przygotowania do IV Ogólnopolskiego Festynu Rodzinnego pod hasłem „Otoczmy troską życie”. Dziesiątki wolontariuszy i harcerzy oraz pracownicy centrali Caritas przygotowywało poszczególne stanowiska loteryjne i gastronomiczne.

5436 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '1 czerwca w Ełku - cóż to był za dzień!' (7149 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Informacja ze spotkania z pracodawcami

Autor: Admin Dodano: piątek, 29 maja 2009 - 13:34

26 maja br. w Ośrodku Caritas Diecezji Ełckiej w Orzyszu odbyło się spotkanie Beneficjentów Ostatecznych projektu „Praca bez barier” z pracodawcami oraz przedstawicielami instytucji wspierającymi osoby niepełnosprawne.

Warsztaty i szkolenia
2477 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Informacja ze spotkania z pracodawcami' (1512 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Podsumowanie majowych warsztatów dla osób niepełnosprawnych

Autor: Admin Dodano: piątek, 29 maja 2009 - 13:14

W dniach 13-21 maja 2009 roku w Ośrodku Caritas Diecezji Ełckiej w Orzyszu odbyły się warsztaty poszukiwania pracy „na miejscu” dla osób niepełnosprawnych ruchowo, w których wzięło udział dziewięć osób ze znacznym stopniem niepełnosprawności. Podczas siedmiu dni zajęć odbyły się spotkania z psychologiem, doradcą zawodowym oraz prawnikiem.

Warsztaty i szkolenia
2884 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Podsumowanie majowych warsztatów dla osób niepełnosprawnych' (1692 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
OGŁOSZENIE WYNIKÓW KONKURSU „SAMARYTANIN, KTÓREGO ZNAM”

Autor: Admin Dodano: wtorek, 26 maja 2009 - 08:05

W dniu 11 maja br. komisja oceniająca wybrała najlepsze prace, które brały udział w konkursie „Samarytanin, którego znam”.

Konkurs kierowany był do 4 grup wiekowych: klas I – III szkoły podstawowej, klas IV – VI szkoły podstawowej, klas I – III szkoły gimnazjalnej oraz klas I - IV szkoły ponadgimnazjalnej. Każdy z uczestników miał za zadanie przedstawić Samarytanina, którego poznał w swoim otoczeniu. Dwie pierwsze grupy wiekowe wykonywały prace plastyczne, zaś dwie kolejne prace literackie.

4206 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'OGŁOSZENIE WYNIKÓW KONKURSU „SAMARYTANIN, KTÓREGO ZNAM”' (3611 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Autor: Admin Dodano: piątek, 22 maja 2009 - 09:55

IV OGÓLNOPOLSKI FESTYN RODZINNY w ełkuW centrali Caritas Diecezji Ełckiej trwają przygotowania do IV Ogólnopolskiego Festynu Rodzinnego z okazji Dnia Dziecka. 1 czerwca na Plac Jana Pawła II przyjedzie kilkanaście tysięcy dzieci z całej diecezji, a nawet z zagranicy. W programie mnóstwo ciekawych atrakcji, zabaw, loterii, pokazów, konkursów i przedstawień. Organizatorami są Caritas Diecezji Ełckiej, Caritas Polska, TVP 2, Urząd Miasta w Ełku oraz Komenda Powiatowa Policji.

5824 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Zapraszamy do wspólnej zabawy!' (2541 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   1112131415161718191101111121131141151161171181191201211221231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257267277287297307317327   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU