Kolonie 2017

DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE W EŁKU

Autor: Admin Dodano: piątek, 29 września 2017 - 12:30

Warsztaty z edukacji ekonomicznej i program edukacyjny o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności.

W dniu 28 września 2017 roku zostały przeprowadzone warsztaty z edukacji ekonomicznej i z zasad przeciwdziałania marnowaniu żywności. Odbyły się one w parafii pw. św. Wojciecha Biskupa i Męczennika w Ełku. W warsztatach uczestniczyło 50 osób.

51 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE W EŁKU' (932 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE

Autor: Admin Dodano: piątek, 29 września 2017 - 08:45

Warsztaty z edukacji ekonomicznej i przeciwdziałanie marnowaniu żywności

Dnia 05.10.2017 r. zostaną przeprowadzone warsztaty : kulinarne i z edukacji ekonomicznej a w dniu 6.10.2017 r. program edukacyjny o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności. Działania Towarzyszące skierowane są do osób korzystających z paczek żywnościowych w ramach Podprogram 2017

Warsztaty odbędą się w Schronisku im. Św. Ojca Pio w Ełku

ul. Kościuszki 27

67 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE' (1067 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
POPOŁUDNIE ZE ŚW. SIOSTRĄ FAUSTYNĄ

Autor: Admin Dodano: wtorek, 26 września 2017 - 15:45

Czwartek, 5 października 2017 r.

Chcesz bliżej poznać św. Siostrę Faustynę i jej duchowość? Przyjdź!

61 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'POPOŁUDNIE ZE ŚW. SIOSTRĄ FAUSTYNĄ' (450 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Konsultacje społeczne programu "Za życiem" w Ełku

Autor: Admin Dodano: wtorek, 26 września 2017 - 08:57

22 września w Warsztatach Terapii Zajęciowej w Ełku odbyły się konsultacje społeczne dotyczące propozycji zmian w zakresie funkcjonowania warsztatów terapii zajęciowej oraz środowiskowych domów samopomocy. W konsultacjach wzięło udział ponad 70 osób, głównie opiekunowie i rodzice osób niepełnosprawnych uczęszczających do warsztatów oraz przedstawiciele środowiskowych domów samopomocy i przedstawiciele Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej. W wydarzeniu uczestniczył również p.o. Dyrektora Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych - Pan Janusz Surmacz.

182 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Konsultacje społeczne programu "Za życiem" w Ełku' (3975 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Rezultat zbiórki żywności „Kromka chleba dla sąsiada"

Autor: Admin Dodano: piątek, 22 września 2017 - 10:35

Numer zgłoszenia zbiórki 2017/3400/OR

W dniu 19 września br ( wtorek) w godzinach od 15.00 do 20.00, Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadziła zbiórkę żywności w sklepach BIEDRONKA pod hasłem: „Kromka chleba dla sąsiada". Akcja przeprowadzona była w 11 miejscowościach. Udział w niej wzięło 91 wolontariuszy w 26 sklepach. Zebraliśmy 1 tonę 315 kg 43 dag. Pomoc trafiła w formie paczek do 170 rodzin. Odbiorcami byli seniorzy.

46 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Rezultat zbiórki żywności „Kromka chleba dla sąsiada"' (579 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   123456789101112131415161718192939495969798999109119129139149159169179189199209219229239249259269279289299309   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU