Kolonie 2017

tekst alternatywny

DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 23 kwietnia 2018 - 15:35

Warsztaty: kulinarne i program edukacyjny o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności

Dnia 27.04.2018 r. i 28.04.2018 o godz. 09.00 odbędą się Działania Towarzyszące w ramach realizacji Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 Podprogram 2017. Poprowadzony będzie program edukacyjny o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności i warsztaty kulinarne dla osób korzystających z paczek żywnościowych w ramach Podprogramu 2017

Warsztaty odbędą się w Parafii pw. Św. Leona i Bonifacego w Gołdapi
ul. Krzywa 4

30 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE' (1108 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Nowe kierunki współpracy z partnerami z Litwy

Autor: Admin Dodano: piątek, 20 kwietnia 2018 - 14:05

14 kwietnia br. w biurze Caritas Diecezji Ełckiej odbyło się spotkanie partnerskie pomiędzy ełcką Caritas a Caritas z Archidiecezji Wileńskiej reprezentowaną przez parafię z Druskiennik. Podczas spotkania doszło do wymiany doświadczeń i zadań jakimi zajmują się Caritas w diecezjach i parafiach.

271 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Nowe kierunki współpracy z partnerami z Litwy' (977 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
„Barwy ze słońca” w DPS „Misericordia”

Autor: Admin Dodano: czwartek, 19 kwietnia 2018 - 14:40

W czwartek, 19 kwietnia 2018 r., odbył się koncert w Domu Pomocy Społecznej „Misericordia” w Ełku. Przed mieszkańcami i personelem naszego domu wystąpiła grupa kilkunastu uczniów z Zespołu Szkół nr 2 im. Krzysztofa Kamila Baczyńskiego w Ełku. Podczas koncertu zatytułowanego „Barwy ze słońca” młodzi ludzie zaprezentowali piosenki takich zespołów, jak m.in. Stare Dobre Małżeństwo czy Czerwony Tulipan.

96 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '„Barwy ze słońca” w DPS „Misericordia”' (1591 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

Autor: Admin Dodano: czwartek, 19 kwietnia 2018 - 14:23

Caritas Diecezji Ełckiej od 12 października ubiegłego roku realizuje Ogólnopolski Program: "Spiżarnie Caritas" we współpracy z Caritas Polska, ale przede wszystkim z Biedronką. Projekt ma charakter praktyczny i edukacyjny, kieruje się ideą walki z marnowaniem żywności; poza tym jest zgodny z senackim projektem ustawy o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności.

69 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Spiżarnie Caritas ' (2667 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE W WYDMINACH

Autor: Admin Dodano: środa, 18 kwietnia 2018 - 14:17

Program edukacyjny o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności.

W dniu 13 kwietnia 2018 roku w miejscowości Wydminy odbyły się działania towarzyszące w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014 – 2020 Podprogram 2017.Były to warsztaty o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności. W zajęciach uczestniczyło 50 osób, które na co dzień korzystają ze wsparcia unijnego w postaci produktów żywnościowych.

41 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE W WYDMINACH' (904 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

12345678910111213141516172737475767778797107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317327   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU