Temat: Apteki

12   >

„Przywracajmy nadzieję chorym i ubogim”

Autor: Admin Dodano: czwartek, 12 kwietnia 2007 - 17:39

11 kwietnia br. ks. bp Jerzy Mazur dokonał uroczystego poświęcenia Apteki św. Brunona w Ełku. W uroczystości wzięli udział przedstawiciele samorządu z Prezydentem Miasta Ełku Tomaszem Andrukiewiczem i wicestarostą Ryszardem Skawińskim na czele oraz reprezentanci jednostek organiza- cyjnych podległych władzom lokalnym.

Apteki
3024 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '„Przywracajmy nadzieję chorym i ubogim”' (838 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
„Przywracajmy nadzieję chorym”

Autor: Admin Dodano: czwartek, 22 marca 2007 - 11:43

Kolejny punkt farmaceutyczny ełckiej Caritas został uroczyście otwarty 19 marca br. w Giżycku. Nową „Aptekę św. Brunona” przy ul. Bohaterów Westerplatte 4 poświęcił ks. bp Jerzy Mazur, biskup ełcki.

Apteki
3598 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '„Przywracajmy nadzieję chorym”' (1523 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Otwarcie Punktu Aptecznego w Miłkach

Autor: Admin Dodano: środa, 15 listopada 2006 - 11:56

Punkt Apteczny "św. Brunona" w Miłkach to kolejna - po aptece w Ełku, Orzyszu, Augustowie i Suwałkach oraz punkcie w Prostkach i Kalinowie - placówka farmaceutyczna stworzona przez Caritas Diecezji Ełckiej. Uroczyste otwarcie nastąpiło 14 listopada br. Obrzędu poświęcenia dokonał ks. bp Jerzy Mazur, biskup ełcki.

Apteki
6303 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Otwarcie Punktu Aptecznego w Miłkach' (1317 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
"Przywracajmy nadzieję chorym"

Autor: Marcin Dodano: piątek, 03 marca 2006 - 14:15

Szósty z kolei punkt farmaceutyczny ełckiej Caritas został uroczyście otwarty w dniu dzisiejszym (03.03.) w Augustowie. Nową "Aptekę św. Brunona" przy ul. ks. Skorupki 8 poświęcił ks. bp Jerzy Mazur, biskup ełcki.

Apteki
3444 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '"Przywracajmy nadzieję chorym"' (1655 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Zaproszenia: Apteka św. Brunona w Augustowie

Autor: Marcin Dodano: piątek, 24 lutego 2006 - 09:10

Działalność statutowa diecezjalnej organizacji charytatywnej i podmiotu wyodrębnionego, jakim jest Centrum Medyczno - Oświatowe im. bł. Marianny Biernackiej Caritas Diecezji Ełckiej, realizowana jest, między innymi, poprzez dzieła o charakterze farmaceutycznym. Miło nam jest poinformować, że 3 MARCA br. (ZMIANA!) o godz. 10.00 nastąpi uroczyste otwarcie i pobłogosławienie przez ks. bpa Jerzego Mazura, Biskupa Ełckiego, nowej Apteki św. Brunona.

Apteki
11690 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Apteka św. Brunona w Augustowie' (815 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

12   >